The Church Logo with Mary and Jesus, the priest of the church can also be seen in the background


2024

-Στεφοσ- Δεκέμβριος 2023


Κάτι μεγάλο έρχεται

Το αισθάνεστε, ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι το αισθάνονται, γιατί μιλούν γι' αυτό, αισθάνονται ότι κάτι μεγάλο έρχεται το 2024. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι.. Θα μπορούσε να είναι το κατέβασμα του Παγκόσμιου Ιστού; Κάποιοι λένε ότι το διαδίκτυο είναι το τελευταίο μέρος για την ελευθερία του λόγου. Είναι ένας νέος ιός; Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι κάποιος θα την πατήσει ξανά. Είναι ένας νέος πόλεμος; Σε πόσους πολέμους πρέπει να εμπλακεί η Δύση για να δούμε το όλο θέμα ως αυτό που στην πραγματικότητα είναι, μια απάτη. Θα μπορούσε να είναι μια τρομοκρατική επίθεση τουλάχιστον τόσο μεγάλη όσο η  9/11;  Η Δύση είναι γεμάτη από δυνητικούς στρατολογημένους τρομοκράτες που προσκαλούνται από τους κυβερνώντες και τους «χρήσιμους ηλίθιους» που τους ακολουθούν. Ακόμα και η ατζέντα των εξωγήινων προωθείται. Θα μπορούσαν να μας επιτεθούν αυτοί που οι εξουσιαστές αποκαλούν εξωγήινους και αυτό που εμείς αποκαλούμε δαίμονες. Θα μπορούσε να είναι μια παγκόσμια νομισματική κατάρρευση, που θα προκαλούν οι εξουσιαστές και τα διεθνή τραπεζικά καρτέλ; Σίγουρα όλα αυτά και πολλά άλλα μπορεί να συμβούν το 2024. Πόσοι άνθρωποι θα τρέξουν στην κυβέρνηση για προστασία από πόλεμο, ιό, επίθεση εξωγήινων ή οτιδήποτε άλλο μας φοβίζει; Αρκετά! Εγώ ο ίδιος περιμένω όλα αυτά και ακόμη περισσότερα το 2024. Ακούστε εκείνους  που βρίσκονται στην εξουσία, ακούστε τους προσεκτικά. Μας λένε τι πρόκειται να μας κάνουν. Διαβάστε τα άρθρα των Ηνωμένων Εθνών που μας λένε τι σχεδιάζουν για το 2030 και τι σχεδιάζουν για εμάς. Μην νομίζετε ότι το 2030 είναι τόσο μακριά από τώρα, δεν είναι. Για να έχουν τα σχέδιά τους έτοιμα για το 2030 πρέπει να αρχίσουν να τα εφαρμόζουν τώρα. Σκεφτείτε τον κόσμο που επιτρέπετε να υπάρχει για τα παιδιά και τα εγγόνια σας στο μέλλον. Σκεφτείτε όχι για τον εαυτό σας, αλλά για τα παιδιά σας και τα παιδιά των παιδιών σας.
Ξεκινώντας από το 2024, θα φοβάστε να παραδεχτείτε στον κόσμο ότι είστε Χριστιανός; Θα είμαστε ο εχθρός του κόσμου και θα μας καταδιώκουν επειδή λέμε την αλήθεια και όπως ο Κύριος και βασιλιάς μας φωτίζουμε το κακό στο σκοτάδι. Φοβάστε αρκετά τον Θεό για να μη φοβάστε τίποτα σε αυτή τη Γη;

Posted on Thursday, March 03, 2022
Προειδοποίηση των Αγίων

Εμείς στην Ελλάδα, ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι, γνωρίζουμε τις προφητείες του Αγίου Παϊσίου που μας προειδοποίησε για πόλεμο με την Τουρκία που θα μετατραπεί σε 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο πρόσφατος πόλεμος στην Ουκρανία θα μπορούσε εύκολα να μετατραπεί σε παγκόσμιο πόλεμο, ο οποίος την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο έχει κάπως αποτύχει. Η Ρωσία είναι θυμωμένη με το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ για τα επικίνδυνα παιχνίδια τους στα σύνορα Ουκρανίας/Ρωσίας. Επίσης,  η Ρωσία δεν ξεχνά ποτέ και οι ΗΠΑ στέλνουν δισεκατομμύρια στην Ουκρανία για να τροφοδοτήσουν τον πόλεμο παρατείνοντάς τον. Έναν πόλεμο, ο οποίος προκαλεί όλο και περισσότερους θανάτους πολλών Ρώσων και Ουκρανών. Αυτός ο πόλεμος έχει πλέον ξεχαστεί και σιγά σιγά όλα τα βλέμματα στρέφονται στο Ισραήλ και στον πόλεμο στη Γάζα. Αναφέρονται φρικαλεότητες και στις δύο πλευρές αυτής της σύγκρουσης και χρήματα και όπλα διαλέγονται από τις ΗΠΑ. Οι Ρεπουμπλικανοί ψήφισαν μια συμφωνία-πακέτο 14,5 δισεκατομμυρίων για το Ισραήλ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ και το κόμμα του οι Δημοκρατικοί το καταψήφισαν. Όχι επειδή νοιάζονται για την ανθρώπινη ζωή, αλλά επειδή οι Ρεπουμπλικανοί ψήφισαν κατά των δισεκατομμυρίων για τον πόλεμο Ουκρανίας/Ρωσίας. Πόσο λίγη σημασία έχει η ζωή για αυτούς τους ισχυρούς ανθρώπους!
Εκτός αν κινδυνεύει η δική τους ζωή.
Ο Άγιος Παΐσιος μας προειδοποίησε να είμαστε προετοιμασμένοι για πόλεμο, να βεβαιωθούμε ότι καλλιεργούμε τη δική μας τροφή και να καλλιεργούμε επίσης αρκετή για τους γείτονές μας, δεν πρέπει να θρέψουμε μόνο τους εαυτούς μας, αλλά και εκείνους που δεν έχουν λάβει υπόψη τους τις προειδοποιήσεις του. Αυτοί οι άνθρωποι θα χρειαστούν τη βοήθειά μας, σωματικά και πνευματικά.  Ίσως όλα να ξεκινήσουν το 2024 για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Παρακαλώ διαβάστε το άρθρο που ανέβασα το 2022.

Posted on Thursday, March 03, 2022
Προετοιμασία

Προετοιμάζονται για τον ερχομό του Αντιχρίστου και εμείς με τη σειρά μας θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για τη δεύτερη έλευση του Κυρίου και Βασιλιά μας Ιησού Χριστού. Είχαμε χιλιάδες χρόνια προειδοποιήσεις από τον Βασιλιά μας για τη μεγάλη ημέρα της κρίσης, και κάθε μέρα είναι μια μέρα πιο κοντά σε αυτή την ημέρα. Είστε προετοιμασμένοι να συναντήσετε τον Ιησού; Αυτό δεν είναι αστείο, είναι θανάσιμα σοβαρό. Όλοι μας πρέπει να καθαρίσουμε τους εαυτούς μας, μέσα μας. Πρέπει να ζητήσουμε συγχώρεση από τον Θεό, πρέπει να ακολουθήσουμε το μονοπάτι της δικαιοσύνης. Όπως γνωρίζετε, ο καθένας από εμάς υπολείπεται στα μάτια του Θεού και οι πράξεις μας από μόνες τους είναι σαν βρώμικα κουρέλια. Πιο σημαντική από τις καλές πράξεις είναι η ψυχή σας. Έχετε το θάρρος να αντιμετωπίσετε τον Θεό και να ζητήσετε συγχώρεση για όλες τις κακίες και τις αμαρτίες της ζωής σας; Ποτέ μη νομίζετε ότι κάποιος είναι πιο αμαρτωλός από εσάς.  Η αμαρτία είναι αμαρτία στα μάτια του Θεού. Προσπαθείτε να μην αμαρτάνετε; Έχετε ζητήσει συγχώρεση από τον Θεό; Προετοιμάζεσαι για εκείνη τη μεγάλη μέρα; Είστε προετοιμασμένοι για τη δική σας ανάσταση είτε είστε χριστιανοί είτε όχι; Ο χρόνος γίνεται τόσο πολύ, πολύ σύντομος. Προετοιμαστείτε!

Posted on Thursday, March 03, 2022
Οικογένεια της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού

Η οικογένεια της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού είναι δύναμη. Η εκκλησία είναι οικογένεια και όταν τα πράγματα είναι δύσκολα μπορείτε να βασιστείτε μόνο στους χριστιανούς αδελφούς και αδελφές σας. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια επίθεση στην εκκλησία, επειδή οι κακοί γνωρίζουν ότι η δύναμή μας προέρχεται από την οικογένειά μας στην εν Χριστώ εκκλησία. Πιο πρόσφατα προσπάθησαν και σε ορισμένες περιπτώσεις διέλυσαν τη χριστιανική οικογένεια σε ορισμένες εκκλησίες χρησιμοποιώντας το COVID ως δικαιολογία. Δεν είναι εκπληκτικό το πόσο πολλοί από εμάς εμπιστεύονται την κυβέρνησή μας περισσότερο από την Εκκλησία του Χριστού και τόσο εύκολα αναγκάζονται να μην πηγαίνουν στην εκκλησία και να αυτοεγκλωβίζονται στο σπίτι;  Μη φοβάστε τίποτα παρά μόνο τον Θεό! Αν φοβάστε τον Θεό, τότε δεν θα φοβάστε τίποτα σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Ως μέλη μιας οικογένειας της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας πρέπει να εργαστούμε μαζί για να βοηθήσουμε άλλους να ενταχθούν στην οικογένειά μας. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα χαρίσματα που μας έδωσε ο Θεός για να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη από φυσική και πνευματική καθοδήγηση. Όπως ο Χριστός και οι 12 μαθητές υπηρέτησαν τους ανθρώπους, έτσι πρέπει και εμείς να το κάνουμε. Όπως ο Πάτερ είναι ο βράχος της εκκλησίας, έτσι εμείς είμαστε το κονίαμα που ενισχύει και συγκρατεί την εκκλησία. Αν εμείς είμαστε χαλαροί και ασταθείς και ο Πάτερ μας καταρρέει και σπάει, τότε η εκκλησία καταρρέει και υπάρχει αδυναμία.
Επιλέξτε με προσοχή την εκκλησία και τον ιερέα σας και αφού τον επιλέξετε, στηρίξτε τον και εργαστείτε για το καλό των ανθρώπων και της εκκλησιαστικής οικογένειας. Εργαστείτε μαζί ως οικογένεια. Ο Θεός αγαπάει την οικογένεια και θα μας ευλογήσει για την αγάπη μας σε αυτή την οικογένεια και για την αγάπη μας προς εκείνους που βρίσκονται έξω από την εκκλησία. Αν το κάνουμε αυτό μαζί, θα διαπιστώσουμε ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο, αν είναι σύμφωνο με το θέλημα του Θεού.
Υποστηρίξτε ο ένας τον άλλον, αγαπήστε ο ένας τον άλλον ως οικογένεια!

Posted on Thursday, March 03, 2022
Μια μεγάλη σκάλα από τον ουρανό

Είχα πρόσφατα ένα όραμα στον ύπνο μου. Είδα μια μεγάλη σκάλα από τον ουρανό. Πάνω στη σκάλα κατέβαιναν προς τη γη χιλιάδες. Χιλιάδες άνδρες, γυναίκες και παιδιά, άκουγα τις φωνές τους αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι έλεγαν. Δεν είμαι σίγουρος αν μιλούσαν σε μια ξένη γλώσσα ή επειδή μιλούσαν τόσοι πολλοί άνθρωποι ταυτόχρονα δεν μπορούσα να τους καταλάβω ή ίσως ήταν και για τους δύο λόγους. Τότε ξαφνικά, άκουσα μια εσωτερική φωνή να μου λέει: "Εδώ είναι το αγόρι Βασιλιάς".  Κοίταξα πάνω στη σκάλα και εκεί ανάμεσα στο πλήθος ήταν ένα νεαρό αγόρι περίπου 10 ετών, που φορούσε ένα ακάνθινο στεφάνι στο κεφάλι του. Κάθε βήμα που έκανε το αγόρι μεγάλωνε. Τότε ξύπνησα.
Πρέπει να σηκώσουμε τις καρδιές μας και να καταλάβουμε ότι όλα αυτά που συμβαίνουν και θα συμβούν πρέπει να συμβούν πριν επιστρέψει ο Βασιλιάς μας. Επιστρέφει και είναι μόνο θέμα χρόνου.
Να είστε προετοιμασμένοι!


Posted on Thursday, March 03, 2022
Wednesday, July 19, 2023

Στέφος
Μεταφράστηκε από τη Χρύσα
17 Δεκεμβρίου 2023


EkklisiaNeaSilata.com
Copyright 2021-2024