The Church Logo with Mary and Jesus, the priest of the church can also be seen in the background


ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ

Στέφος - Ιούλιος  2022
Ο άνθρωπος που πνίγεται

ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ


Να ένα μικρό ανέκδοτο... Ήταν ένας άντρας που πνιγόταν στον ωκεανό, τότε μια βάρκα τον πλησίασε και ο καπετάνιος του είπε "έλα μπες στη βάρκα για να σωθείς", ο πνιγμένος απάντησε "όχι, όλα καλά, ο Θεός θα με σώσει", αυτό συνέβη 3 φορές. Τρεις βάρκες και τρεις καπετάνιοι, ο άντρας αρνήθηκε τη βοήθειά τους και τις 3 φορές. Λοιπόν δυστυχώς ο άνθρωπος πνίγηκε, όταν πήγε στον ουρανό, ο Θεός τον υποδέχτηκε, και ο άνθρωπος Τον ρώτησε " γιατί δεν με έσωσες Θεέ μου; Προσευχήθηκα για τη βοήθειά σου".

" Αλήθεια, σου έστειλα 3 σωστικά σκάφη!"

Αυτό το μικρό ανέκδοτο δείχνει πολλά για το τι πιστεύουν πολλοί Χριστιανοί ότι δηλαδή δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα και απλά πρέπει να περιμένουν και κάποια στιγμή ο Θεός θα έρθει και θα τους σώσει. Αυτό φυσικά δεν ισχύει. Ο Θεός βοηθάει αυτούς που βοηθούν τον εαυτό τους, ο Θεός στέλνει ανθρώπους στη ζωή μας για να βοηθήσουν ώστε να απαντηθούν οι προσευχές μας.

Η καθημερινή μου δουλειά είναι animator που κινεί τρισδιάστατα κινούμενα σχέδια για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Πολλοί από τους πελάτες μου βρίσκονται στις ΗΠΑ. Συνήθιζα να παίρνω πολλές επικερδείς δουλειές που είχαν να κάνουν με την κουλτούρα της μαύρης γκάνγκστα, πιο συγκεκριμένα, μαύροι σκότωναν μαύρους και λευκούς αστυνομικούς, με την ανάλογη σατανιστική μουσική. Προσευχήθηκα στον Θεό να σταματήσω να κάνω αυτά τα κινούμενα σχέδια, και ενίσχυσα ακόμη πιο πολύ την θέληση μου αυτή, άρχισα ο ίδιος να απορρίπτω αυτές τις δουλειές, είχα πίστη στον Θεό γνωρίζοντας ότι είμαι εντάξει και ότι θα με βοηθήσει. Τότε οι αιτήσεις για την κουλτούρα της μαύρης γκάνγκστα σταμάτησαν και ανταλλάχθηκαν με παιδικά και χριστιανικά κινούμενα σχέδια. Έκτοτε δεν είχα ούτε ένα αίτημα για βίντεο με δολοφονίες και όλα τα κινούμενα σχέδια μου είναι πλέον για παιδιά με κάποια χριστιανικά βίντεο. Ο Θεός θα σας βοηθήσει αν του δείξετε ότι είστε σοβαροί και συνετοί στο θέλημά Του! Είναι καλό πράγμα να ζητάς βοήθεια με μια προσευχή αλλά πρέπει να κουνήσεις και εσύ τα χέρια σου, ό,τι κι αν είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Πρέπει να έχουμε πίστη στον Θεό, δεν πρέπει να φοβόμαστε το άγνωστο ή το τι μπορεί να συμβεί, πρέπει να εμπιστευόμαστε τον Θεό ότι δεν θα αφήσει τα παιδιά του να υποφέρουν.

Posted on Thursday, March 03, 2022
ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ

Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μας δίνει ο Θεός είναι ότι μπορούμε να περπατήσουμε στο άγνωστο χωρίς φόβο, γιατί ως αληθινοί πιστοί ξέρουμε πως ό,τι και να συμβεί όταν ακολουθούμε το μονοπάτι είναι με την ευλογία και τις επιθυμίες του Θεού. Τι φοβούνται οι Χριστιανοί; Τον θάνατο, τον πόνο, όχι το μόνο που πρέπει να φοβόμαστε είναι όταν δυσαρεστούμε τον Θεό και δεν βαδίζουμε το μονοπάτι που πρέπει. Όταν αποτυγχάνουμε να είμαστε καλοί χριστιανοί πολίτες της Βασιλείας του Θεού. Ως πολίτες της Βασιλείας του Θεού βρισκόμαστε κάτω από τους νόμους και την προστασία Του. Δεν έχουμε ΤΙΠΟΤΑ να φοβηθούμε στον πλανήτη, ο μόνος φόβος μας θα πρέπει να είναι να μην αποτύχουμε στο να ευχαριστούμε τον Θεό και να μην είμαστε καλοί χριστιανοί και άγιοι πολίτες της Βασιλείας Του.
Ως χριστιανοί ξέρετε ενδόμυχα πότε κάτι είναι λάθος ή κάτι που σας ζητείται να κάνετε είναι λάθος, το αισθάνεστε μέσα σας. Ο Θεός είναι μέσα σας, αν αισθάνεστε ότι κάτι είναι λάθος, τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι η φωνή της λογικής είναι ο ίδιος ο Θεός που σας το λέει. Έτσι ένιωσα όταν έκανα τα κινούμενα σχέδια για τους λάθος πελάτες, ένιωθα λάθος....Ο Θεός μου έλεγε... είσαι σίγουρος ότι θέλεις να το κάνεις αυτό; Προσευχήθηκα στο Θεό και πήρα το σωστό δρόμο χωρίς φόβο! Αυτές οι κακές δουλειές ήταν πειρασμός για να αποκτήσω μια επικερδή επιχείρηση, γυρνώντας πίσω ο Θεός με έσωσε από το να πέσω στην άβυσσο του λάκκου του χρήματος!.

ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Σύντομα θα δοκιμαστεί η πίστη όλων μας, ο Θεός μας λέει : πλησιάζει ο κίνδυνος, είναι καιρός να πάρουμε αποφάσεις. Φοβάμαι ότι δεν ζω σύμφωνα με τις επιθυμίες του Θεού και αποδέχομαι οτιδήποτε ο κόσμος νομίζει ότι μπορεί να μου κάνει!
Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΕΔΩ, ΤΩΡΑ! Πρέπει όλοι να προσευχηθούμε στον Θεό και να του ζητήσουμε να μας χαρίσει σοφία σε αυτούς τους καιρούς, πρέπει να προσευχηθούμε και μετά να περπατήσουμε το μονοπάτι του Κυρίου!
Μην περιμένετε από την εκκλησία των ΑΘΗΝΩΝ να σας πει τι πρέπει να κάνετε, ακούστε την καρδιά και την ψυχή μέσα σας, ο Θεός είναι εκεί και σας μιλάει, απλά ακούστε Τον και ακολουθήστε τον δρόμο Του.

ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ


Σχεδόν όλοι οι χριστιανοί που γνωρίζω, δεν έκαναν το εμβόλιο, γιατί; Επειδή ο Θεός μιλάει μέσα στην καρδιά μας και ξέρουμε να διακρίνουμε το σωστό από το λάθος. Τώρα το νέο εμβόλιο είναι η ηλεκτρονική ταυτότητα που έρχεται στα τέλη Ιουλίου... δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτούμε, δεν υπάρχει χρόνος να διαδηλώσουμε εναντίον τους!!! Πρέπει τώρα να ζητήσουμε από τον Θεό σοφία και δύναμη και να πάρουμε τον σωστό δρόμο, όχι για να σώσουμε τον χωμάτινο μας εαυτό, όχι για να κάνουμε τη ζωή μας εδώ πιο εύκολη, αλλά να προσευχηθούμε για να μην χάσουμε την αφοσίωσή μας στον Κύριο και Βασιλιά μας.


Τι θα κάνουμε; Θα είμαστε σαν τον πνιγόμενο και θα καθόμαστε στο φράχτη περιμένοντας τον Θεό, ή θα είμαστε σαν τους καπετάνιους των πλοίων που ακολούθησαν πραγματικά το μονοπάτι του Θεού προς τον πνιγόμενο;


Είθε ο Θεός να μας βοηθήσει!

Στέφος

Posted on Thursday, March 03, 2022
Published 22/04/22
Sunday, April 10, 2022

Στέφος
Μετάφραση από Κατερίνα

EkklisiaNeaSilata.com
Copyright 2021-2022