The Church Logo with Mary and Jesus, the priest of the church can also be seen in the background


Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ;

Στέφος - Ιούλιος  2022
Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ


Είμαστε όλοι φτιαγμένοι κατ' εικόνα του Παντοδύναμου Θεού, του Πατέρα μας που κατοικεί στους ουρανούς. Είμαστε παιδιά του, ωστόσο υπάρχει μέσα μας ένα κακό τόσο διεφθαρμένο που μας τυραννάει, τόσο άρρωστο στα έργα των ανθρώπων στη Γη, που δεν μπορώ καν να το κατανοήσω. Έχω δει πράγματα στα όνειρά μου (αφού ο πονηρός μας κυνηγάει παντού) δυστυχία, εγκατάλειψη, άδειους δρόμους, σπασμένα κτίρια και ξερά οστά, έναν άψυχο κόσμο. Έχω νιώσει το κακό να με κυνηγάει, να μη σταματά ποτέ, να τρέχει πάντα! Αναρωτήθηκα γιατί δεν μπορούσα ποτέ να δω το κακό προσωποποιημένο;  Λοιπόν, αυτό συμβαίνει επειδή το να το κοιτάς ως μορφή με τα μάτια σου μπορεί να σε ξεγελάσει, γι' αυτό ο Θεός μας έδωσε το χάρισμα να νιώθουμε το κακό. Το κακό θα μπορούσε να είναι ο οδηγός του ασθενοφόρου, θα μπορούσε να είναι η νοσοκόμα, ο γιατρός ή ο αστυνομικός. Τρέχω να ξεφύγω από το κακό τόσο καιρό τώρα στα όνειρά μου. Το νιώθω, δεν χρειάζεται να το δω, μερικές φορές δεν χρειάζεται καν να δω τον αντίκτυπο που θα φέρει. Αυτά τα άσχημα όνειρα γίνονται τώρα στις μέρες μας πραγματικότητα, αυτό το κακό από το οποίο έτρεχα να ξεφύγω από τότε που ήμουν παιδί είναι εδώ στη Γη στον φυσικό κόσμο, τώρα δεν υπάρχει τρέξιμο, τώρα υπάρχει μόνο Αντιμετώπιση του κακού.

Posted on Thursday, March 03, 2022
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Ο χρόνος για να μάθουμε να είμαστε χριστιανοί είναι περιορισμένος ίσως και να μην υπάρχει άλλο χρονικό περιθώριο για να πιστέψει κανείς. Ο χρόνος για να είσαι καλός χριστιανός είναι τώρα! Ο χρόνος για τρέξιμο τελείωσε, ήρθε η ώρα να τραβήξουμε μια γραμμή του τερματισμού στην άμμο. Ο Θεός θα βοηθήσει μόνο εκείνους που το επιθυμούν, εκείνους που θα βοηθήσουν τον εαυτό τους, εκείνους που περπατούν στο θεϊκό μονοπάτι. Πρέπει όλοι να είμαστε γονατιστοί και να προσευχόμαστε στον Θεό, όλοι πρέπει να ικετεύουμε για συγχώρεση των αμαρτιών μας. Ο χρόνος είναι λίγος, μικρότερος και από το λίγο, πρέπει τώρα να αρχίσουμε να στεκόμαστε ενάντια στο κακό αυτού του κόσμου. Είμαστε ο στρατός του Θεού. Πρέπει τώρα να ορθώσουμε ανάστημα και να στεκόμαστε ενάντια στους χρήσιμους ηλίθιους που υπηρετούν τους κυβερνώντες. Δεν πρέπει να δείχνουμε κανέναν φόβο, γιατί είμαστε Χριστιανοί και δεν φοβόμαστε τίποτα, παρά μόνο το να μην υπηρετούμε τον Παντοδύναμο Θεό ως καλοί Χριστιανοί!

Πρέπει να κρατήσουμε τις θέσεις μας, πρέπει να κρατήσουμε την πίστη μας δεν πρέπει να μας κατακτήσουν τα φίδια, αυτοί που σέρνονται στη γλίτσα και τρώνε τη βρωμιά. Ο καιρός για εμάς που υπακούμε στους ανθρώπους του φιδιού φτάνει στο τέλος του, ο καιρός για εμάς που στεκόμαστε υπέρ του Θεού και Βασιλιά μας έρχεται. Είναι καιρός να εξοπλιστούμε όπως κάνουν όλοι οι καλοί στρατοί πριν από τον πόλεμο. Ο εξοπλισμός μας δεν είναι ανθρώπινος, θα εξοπλιστούμε από το Άγιο Πνεύμα και θα έχουμε την πλήρη στολή του Θεού αγιασμένη επάνω μας

Posted on Thursday, March 03, 2022
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Θα έρθει καιρός που θα βγει φωτιά από το στόμα μας, κανένας άνθρωπος δεν θα αντισταθεί στη δύναμη του Αγίου Πνεύματος και στη δύναμη του Θεού που βρίσκεται μέσα μας (περισσότερα γι' αυτό σε επόμενο άρθρο). Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε πνευματικά και σωματικά, να προσευχόμαστε, να νηστεύουμε και να κοινωνούμε όσο μπορούμε. Να παίρνουμε το Άγιο Πνεύμα μέσα μας, τη δύναμη του αληθινού Θεού. Τότε θα μας καλέσει ο Θεός να ετοιμαστούμε για μια ένδοξη μάχη! Αυτά τα ξερά οστά που βλέπω σκονισμένα στα όνειρά μου δεν είναι Ορθόδοξα Χριστιανικά οστά, ανήκουν σε άλλους.
Αδελφοί και αδελφές, ετοιμαστείτε, ο πόλεμος θα είναι σύντομα στις πόρτες μας, ο χρόνος της αναμονής μας έχει σχεδόν εξαντληθεί, είναι τώρα καιρός να συμφιλιωθούμε, να προσευχηθούμε, να νηστέψουμε και να πάρουμε την πλήρη πανοπλία του Θεού

Posted on Thursday, March 03, 2022
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

Η Αγία Γραφή εξακολουθεί να γράφεται. Αυτές οι ημέρες στις οποίες έχουμε την τύχη να ζούμε είναι η τελευταία διαθήκη. Η μεγαλύτερη, ιερότερη, αληθινή, ιστορική καταγραφή που έχει ειπωθεί ποτέ θα ολοκληρωθεί. Ας σταθούμε ενωμένοι αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ και ας κάνουμε τον Σωτήρα μας υπερήφανο. Ας γίνουμε ένας όμορφος στρατός που ηρωικά θα πολεμήσει !

Για τους γενναίους που θα πολεμήσουν μέχρι τέλους θα δοθεί μεγάλο δώρο Θεού, θα απονεμηθούν στέμματα. Θα σας δωθεί η μεγαλύτερη τιμή να είστε οι εκλεκτοί του παραδείσου με τον Ιησού Χριστό, τον Βασιλιά μας!

Τα δώρα που θα λάβουμε όλοι από τον Θεό μας δεν θα είναι υλικά αλλά σωτήρια: όχι άλλος πόνος, όχι άλλος φόβος, όχι άλλη αμαρτία, όχι άλλο μίσος, όχι άλλη λαγνεία, όχι άλλος θάνατος. Θα βιώσουμε στον ουρανό, μια αγάπη που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Θα μας κατακλύσει, θα μας δώσει περισσότερα από οποιαδήποτε αγάπη έχετε νιώσει στη Γη με οποιονδήποτε άνθρωπο, μια αγάπη χωρίς τέλος, χωρίς όρια! Θα αισθανόμαστε σαν παιδιά, όμως θα είμαστε σχεδόν τόσο σοφοί όσο ο ίδιος ο Θεός, γιατί θα τρώμε μόνο από το δέντρο της γνώσης του καλού και όχι πια του κακού, αλλά και από το δέντρο της αιώνιας ζωής και ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!


Βοήθησέ μας λοιπόν Θεέ μου να γίνουμε το άριστο δημιούργημα που προοριζόμασταν να γίνουμε, τα παιδιά σου στον ουρανό. Ας ελπίσουμε πως θα έρθει καιρός αγιότητας που όλοι οι Άγγελοι θα σκύβουν το κεφάλι σε όλα τα παιδιά του Θεού. Στέφος

Posted on Thursday, March 03, 2022
Published 05/07/22
Sunday, April 10, 2022

Στέφος
Μετάφραση από Κατερίνα

EkklisiaNeaSilata.com
Copyright 2021-2024