The Church Logo with Mary and Jesus, the priest of the church can also be seen in the background


Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

Στέφος - Δεκέμβριος  2022
Ένα δώρο

Όλοι είμαστε προικισμένοι με κάποιον τρόπο, προικισμένοι από τον Θεό, να διαδίδουμε τον λόγο με διαφορετικούς τρόπους. Όσοι νομίζουν ότι δεν είναι προικισμένοι, απλά δεν έχουν βρει ακόμα το χάρισμά τους, δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά χαρίσματα, κάποια μέσω της συγγραφής, του τραγουδιού, της μουσικής και ο κατάλογος συνεχίζεται. Όσοι έχουν βρει τα χαρίσματά τους από τον Θεό, τους έχει δοθεί ένα ισχυρό εργαλείο για να μαρτυρήσουν για τον Κύριο και Βασιλιά μας. Ωστόσο, όπως γνωρίζετε, όποτε δημιουργείται κάτι καλό, ο Σατανάς δεν είναι πολύ μακριά. Θέλει να ελέγξει το χάρισμά σας, θέλει να το αντιστρέψει και να το χρησιμοποιήσει για κακό, όπως συμβαίνει ακόμη και στην μουσική βιομηχανία. Η μουσική βιομηχανία, η οποία εκμεταλλεύεται τα αυτιά των παιδιών μας, αποτελεί  παιδική χαρά του Σατανά, ενός αιμοδιψή λύκου σε ένα δωμάτιο γεμάτο γλυκά αρνιά.

Posted on Thursday, March 03, 2022
Η παιδική χαρά του Σατανά

Θα πρέπει κανείς να είναι τυφλός, κουφός και βουβός για να μην βλέπει πόσο σατανική έχει γίνει η μουσική βιομηχανία με τα χρόνια. Σήμερα, δεν μπορείς να παρακολουθήσεις ένα μουσικό βίντεο, χωρίς να δεις τα σατανικά σύμβολα, τη λατρεία του Σατανά. Όλα αυτά απευθύνονται στα αθώα παιδιά που εύκολα παγιδεύονται από τα φωτεινά χρώματα και τους ρυθμούς των λεγόμενων μουσικών καλλιτεχνών και με την παρότρυνση των συνομηλίκων τους, ωθούνται στη σφαίρα των σατανικών beat masters. Η νεαρή καλλιτέχνιδα δεν είναι πλέον τίποτα λιγότερο από μια πόρνη, που προσπαθεί να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα αρνιά στη φωλιά του λύκου. Φυσικά και η ίδια η τραγουδίστρια ήταν κάποτε ένα αθώο αρνί, αλλά αυτή η αθωότητα της έχει αφαιρεθεί, μέσω του ελέγχου των ναρκωτικών, του βιασμού και όλων των ειδών του δαιμονικού ελέγχου που δεν μπορούν να γραφτούν εδώ. Απλά σκεφτείτε τα χειρότερα και μετά τριπλασιάστε τα και θα είστε κοντά στο τι συμβαίνει σε αυτές τις κάποτε όμορφες ψυχές.

Posted on Thursday, March 03, 2022
Πληγωμένες Καρδιές

Μερικές φορές ακούς ένα τραγούδι, βλέπεις την καλλιτέχνιδα και ξέρεις ότι φωνάζει κάποιον να την βγάλει από αυτή την κόλαση. Είναι ακόμα παιδί, αλλά κατεστραμμένη με τους χειρότερους δυνατούς τρόπους. Όχι μόνο σωματικά και ψυχικά, μα ακόμα χειρότερα, η αθωότητά της ψυχή της που ο Θεός της χάρισε, έχει μολυνθεί από το χειρότερο είδος ιού που την τρώει σιγά σιγά από μέσα προς τα έξω. Τρώει την ψυχή της ο ιός που είναι γνωστός ως αμαρτία! Ωστόσο, ακόμα και τώρα με τον ίδιο τον Σατανά να καταβροχθίζει την ψυχή της, υπάρχει μια σπίθα, μια κραυγή για βοήθεια. Ίσως είναι η εξασθένηση της επήρειας των ναρκωτικών, ίσως η δύναμη της ίδιας της ψυχής. Το κορίτσι θα καταφέρει να δημιουργήσει τραγούδια που λένε την αλήθεια και η κραυγή για βοήθεια θα είναι δυνατή και ξεκάθαρη. Αυτό βέβαια προσκρούει σε κουφά αυτιά ως επί το πλείστον,  εννοώντας τους ενήλικες , τους καλούς ενήλικες.  Κάποτε ονομάζονταν γονείς, και θα θυσίαζαν τη δική τους ζωή πριν αφήσουν τα αθώα παιδιά τους να βρεθούν σε κίνδυνο. Αλλά η σύγχρονη εποχή έχει σκοτώσει τον γονέα και τον ρόλο του, ειδικά τον πατέρα, τον τροφοδότη και προστάτη. Αυτή η νεαρή καλλιτέχνιδα θα κλαίει μέχρι να μην μπορεί να κλαίει άλλο, μέχρι να σπάσει και να λυγίσει κυριολεκτικά. Διαβάζουμε ιστορίες για το πως καταλήγουν, είτε κυριολεκτικά νεκρές, είτε νεκρές μέσα τους, καθώς δεν μπορούν να κλάψουν πια έχοντας λυγίσει. Κλαίω για αυτά τα κορίτσια, αυτές τις κάποτε όμορφες ψυχές που καταστράφηκαν από τη Μουσική Βιομηχανία, καταστράφηκαν από τους γονείς τους και όλους τους γύρω τους που είναι εκεί για να πάρουν το δικό τους μερίδιο.

Posted on Thursday, March 03, 2022
Πολύχρωμο και σατανικό
Πολύχρωμο και σατανικό


Posted on Thursday, March 03, 2022
Τα σκαθάρια (The Beatles)και η δεκαετία του 1960

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει πραγματοποιήσει πολλές ενδιαφέρουσες εξαγωγές από τη δεκαετία του '60. Στην πραγματικότητα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το Ηνωμένο Βασίλειο που βρίσκεται στην κορυφή της "πυραμίδας", όταν πρόκειται για την εξαγωγή ορισμένων αμφισβητήσιμων επαναστατικών πολιτιστικών πρωτοποριών , σίγουρα θα ήταν αμφισβητήσιμες εκείνη την εποχή. Οποιοσδήποτε στην ηλικία μου θα κοιτάξει την κουλτούρα της δεκαετίας του '60 με αγάπη, ακόμα και οι παλιές ελληνικές ταινίες στο απόγειο της κινηματογραφικής παραγωγής, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μουσικά  βίντεο του 60'.  Γεμάτα χρώμα, συναρπαστική μουσική και χορό. Όποιος είπε ότι η αμαρτία δεν είναι απολαυστική είναι ψεύτης. Γι' αυτό και είναι πιο εύκολο να αμαρτάνουμε παρά να μην αμαρτάνουμε, αν δεν ήταν απολαυστικό θα ήμασταν όλοι  Άγιοι. Οπότε ναι, υπάρχει απόλαυση όταν ακούτε τη μουσική ή παρακολουθείτε τις παλιές ταινίες. Ωστόσο, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που μας παρουσιάζεται στην κουλτούρα της δεκαετίας του '60. Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν ελάχιστες διαφορές μεταξύ της κουλτούρας της δεκαετίας του '60 και της σημερινής κουλτούρας, απλά σήμερα είναι πιο σατανική και ευρέως γνωστή .
Η δεκαετία του '50 ήταν μια πιο συντηρητική εποχή, πολλοί πήγαιναν στην εκκλησία και η μουσική το αντανακλούσε αυτό. Ωστόσο, όταν έγινε η έκρηξη της δεκαετίας του '60, οι γονείς των εφήβων δεν ήταν καλά προετοιμασμένοι για να διαχειριστούν αυτό το ολοκληρωτικό πολιτισμικό σοκ. Σε πολλές ταινίες της δεκαετίας του '60, οι γονείς των εφήβων απεικονίζονται ως ηλίθιοι και φυσικά συνεχώς εκτός κλίματος! Γονείς και έφηβοι βρίσκονταν σε πόλεμο. Οι έφηβοι κάπνιζαν και έπιναν χωρίς καμία ανησυχία. Η μόδα των κοριτσιών ήταν σίγουρα αποκαλυπτική με τις κοντές φούστες και τα υπόλοιπα. Αυτή ήταν μια τεράστια πολιτιστική αλλαγή, τίποτα δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά έτσι. Αλλά πώς συνέβη κάτι τέτοιο; Τώρα έρχονται τα Σκαθάρια. Προφανώς δεν ήταν το μοναδικό γκρουπ που εισέβαλε στον κόσμο, αλλά ήταν εκείνο, αν όχι το πρώτο, που πραγματικά έστειλε τον γυναικείο πληθυσμό του κόσμου σε μια απόλυτη κραυγαλέα τρέλα, φτάνοντας μέχρι τον βαθύ νότο στις ΗΠΑ, όπου ήταν γνωστός ως ζώνη της Βίβλου. Ο Νότος αποτελούσε ένα πλήθος πολιτειών πολύ συντηρητικό, με βαθιές χριστιανικές πεποιθήσεις ενσωματωμένες στην καθημερινή τους ζωή. Τα κορίτσια διάβαζαν τη μια στιγμή τη Βίβλο τους και την επόμενη, φορούσαν τις κοντές φούστες και έπαιρναν το αντισυλληπτικό χάπι που μόλις είχε κυκλοφορήσει εγκαίρως για αυτή την έκρηξη πολιτισμικού σοκ. Σχεδόν σαν να είχε προγραμματιστεί.
Αν νομίζετε ότι όλη αυτή η σατανική λατρεία ήταν κάτι πρόσφατο στη μουσική βιομηχανία, ξανασκεφτείτε το. Το μάτι που παρακολουθεί τα πάντα (all seeing eye) και οι πυραμίδες ήταν σε πλήρη εξέλιξη τη δεκαετία του '60. Το ίδιο και ο δαιμονικός μάγος που αυτοαποκαλείτο θηρίο (φήμη 666). Ο Aleister Crowley ήταν ένας Άγγλος αποκρυφιστής, τελετουργικός μάγος, ποιητής, ζωγράφος, μυθιστοριογράφος και ορειβάτης. Ίδρυσε τη θρησκεία Thelema, αναγνωρίζοντας τον εαυτό του ως τον προφήτη που του ανατέθηκε να οδηγήσει την ανθρωπότητα στον Αιώνα του Ώρου στις αρχές του 20ού αιώνα. Πολυγραφότατος συγγραφέας, δημοσίευσε πολλά κατά τη διάρκεια της ζωής του.  (Wikipedia).
Η νέα εποχή γεννήθηκε κυριολεκτικά τη δεκαετία του '60 και του '70. Συγκροτήματα όπως οι Beetles, ταξίδευαν στην Ινδία συναντώντας γκουρού και στη συνέχεια επέστρεφαν με τις αντιχριστιανικές διδασκαλίες και τη μουσική τους. Δημιουργήθηκε ένα μείγμα από Aleister Crowley και την ανατολική θρησκεία, τις πυραμίδες και τη στάση του λωτού, διδάσκοντας στα παιδιά ότι θα ανυψωθούμε ως όντα που μοιάζουν με τον Θεό κ.λπ. κ.λπ. αφού πρώτα μετενσαρκωθούμε μερικές φορές, ξέρετε, για να αποκτήσουμε τη ζωή με σωστό τρόπο. Αυτό είναι πλέον γνωστό ως new age θρησκεία, η οποία γεννήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '60 και στις αρχές της δεκαετίας του '70 και διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο από ομάδες όπως τα Σκαθάρια.
Σήμερα, βλέπουμε τα ίδια σκουπίδια, όπως το σύμβολο της πυραμίδας, το μάτι της μασονίας και την new age θρησκεία, να προωθούνται στην παγκόσμια σκηνή από μουσικούς καλλιτέχνες. Ξέχασα κάτι σημαντικό εδώ, δεν ανέφερα ότι ο Aleister Crowley ήταν μυστικός πράκτορας της βρετανικής κυβέρνησης κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ενδιαφέρον, ναι. Ρωτάτε λοιπόν πότε γεννήθηκε η θρησκεία του Σατανά, η ίδια θρησκεία που βλέπουμε σήμερα; Γεννήθηκε εκείνη την εποχή του χρώματος και της μουσικής, του ελεύθερου έρωτα (σεξ) και του να μην χρειάζεται να ανησυχείς για τις συνέπειες της αμαρτίας, γιατί τα αγόρια με τις λευκές ποδιές έχουν ένα χάπι να σου δώσουν!

Posted on Thursday, March 03, 2022
Aleister Crowley
Aleister Crowley


Posted on Thursday, March 03, 2022
Το βρώμικο ουράνιο τόξο (όχι μόνο η αμαρτία της υπερηφάνειας)

Το τέχνασμα του Σατανά είναι ότι τυλίγει την αμαρτία με όμορφα φωτεινά χρώματα, μουσική, όμορφους νέους άνδρες και όμορφες νεαρές κοπέλες. Ωστόσο, τώρα όλα είναι εύκολα, κανείς δεν σταμάτησε τον Σατανά, οπότε δεν τον νοιάζει που οι άνθρωποι βλέπουν τη σκοτεινή σκιά πίσω από τα χρώματα και πίσω από τη μουσική βιομηχανία. Ένα βρώμικο ουράνιο τόξο, μουσική και στυλ για να παγιδεύσει τους αθώους. Κοιτάξτε πώς έπαιζε ο Διάβολος τα χαρτιά του σε μια εποχή που ήταν πιο χριστιανική. Πόσο εύκολο του είναι τώρα! Πόσο εύκολα μπορεί να είναι εκεί έξω, τα χρώματα έχουν τρέξει, είναι βρώμικα από την αμαρτία, το βρώμικο ουράνιο τόξο.

Posted on Thursday, March 03, 2022
ΑΛΗΘΕΙΑ;

Όλη αυτή η μουσική/σεξουαλική επανάσταση σχεδιάστηκε από τον αόρατο τότε, αλλά μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι είναι μέρος της μουσικής βιομηχανίας. Δυνάμεις που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν, δημιούργησαν τη δεκαετία του '60 όπως δεν την ξέρουμε, τη διεστραμμένη βιομηχανία μόδας κ.α. Όλα σχεδιασμένα για να καταστρέψουν καθετί  καλό στα παιδιά μας και στην συνέχεια όλους εμάς. Αλλά δεν έχουν χαθεί όλα, εμείς, τα παιδιά της δεκαετίας του '60 και του '70, του '80 και του '90, μπορούμε τώρα να καταλάβουμε τι σήμαινε η πολιτιστική επανάσταση. Όλα είχαν ως στόχο να φέρουν την κόλαση στη γη. Ο διάβολος πρόσφερε στα παιδιά μας κυάνιο τυλιγμένο σε γλυκό χαρτί και κυρίως όλοι οι καλοί άνθρωποι έστρεψαν αλλού το βλέμμα  και το άφησαν να συμβεί. Τώρα μπορούμε όλοι να παραδεχτούμε τις αποτυχίες μας και να κάνουμε τη διαφορά. Υπάρχουν καλλιτέχνες με τον Θεό στο πλευρό τους που αντιστέκονται και δημιουργούν τέχνη, μουσική και κινηματογράφο. Το Χόλιγουντ πεθαίνει, η μουσική βιομηχανία υποφέρει επίσης, καθώς οι νέοι άνθρωποι φτιάχνουν τη δική τους μουσική. Μια μουσική που αγαπάει τον Θεό και είναι μακριά από τα νύχια της μουσικής βιομηχανίας.


Posted on Thursday, March 03, 2022
Η Εποχή του Δημιουργού είναι κοντά μας! (2023 Μια απόφαση για το νέο έτος)

Ως καλλιτέχνες, που ισχυρίζομαι ότι είμαι ένας από αυτούς, θα πρέπει τώρα να προετοιμαστούμε, να αλλάξουμε τη ζωή μας και να γίνουμε δημιουργοί για τον Θεό με την ευλογία του. Εγώ ο ίδιος. θα αποσυρθώ από ορισμένες εργασίες κινουμένων σχεδίων και θα επικεντρωθώ στη δημιουργία βίντεο και κινουμένων σχεδίων που θα βοηθήσουν στη διάδοση του λόγου του Θεού. Αυτά, θα είναι εμπνευσμένα από τον Θεό, όπως και αυτό το άρθρο. Ζητήστε από τον Θεό και θα σας εμπνεύσει κι εσάς. Όταν ήσασταν παιδί δεν ζωγραφίζατε εικόνες με όμορφες σκηνές όπως έκανε η Disney πριν χάσει τον δρόμο της; Το να είσαι παιδί είναι ένα βήμα προς το να είσαι μέρος της Βασιλείας των Ουρανών εδώ στη Γη. Είμαστε Ορθόδοξοι, είμαστε υπήκοοι του Βασιλιά μας Ιησού Χριστού, υπέφερε πολύ για μας. Το μόνο που ζητάει είναι να αγαπάμε ο ένας τον άλλον, να μιλάμε, να τραγουδάμε και να ζωγραφίζουμε, να παίζουμε μουσική, να προσευχόμαστε να γίνουμε μοναχοί, ιερείς, μοναχές . Είμαστε όλοι προικισμένοι γιατί είμαστε όλοι παιδιά του απόλυτου Δημιουργού. Δεν γίνονται όλοι οι πόλεμοι με σπαθιά, κάποιοι γίνονται με εικόνες, μουσική και χαρισματική φωνή. Ως καλλιτέχνες, είναι καθήκον μας να διαδώσουμε τον καλό λόγο, ο Θεός θα φροντίσει για τα υπόλοιπα. Ας δώσουμε σε αυτά τα νεαρά κορίτσια την ευκαιρία να τραγουδήσουν με τους Αγγέλους και όχι με τους δαίμονες! Έχουν χαθεί τόσες πολλές όμορφες ψυχές, επειδή εμείς το αφήσαμε να συμβεί, κλείσαμε τα μάτια, απομακρυνθήκαμε από εκείνες.

Σηκωθείτε με το πινέλο σας, το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας, το μικρόφωνο ή οτιδήποτε άλλο και χρησιμοποιήστε το εργαλείο όπως πραγματικά προοριζόταν, για τη Βασιλεία του Θεού!

Ένας καλός μου φίλος μου είπε ότι η ώρα δεν είναι τώρα για το τέλος των καιρών, κανείς δεν μπορεί να το ξέρει αυτό με βεβαιότητα, ούτε καν ο Ιησούς, μόνο ο Θεός ξέρει την ώρα και την ημέρα. Ωστόσο, ως Χριστιανός είμαι βέβαιος ότι και άλλοι το αισθάνονται, υπάρχει μια έλξη μέσα μας, δεν θέλουμε πραγματικά να είμαστε εδώ, είναι σχεδόν σαν να μας καλούν σπίτι. Κοιτάξτε γύρω σας, το κακό είναι ολοφάνερα παντού γύρω μας. Δεν είναι κρυφό πλέον.Περιμένω τους μάρτυρες.
Ένα άρθρο για τους μάρτυρες θα ακολουθήσει σύντομα.

Αγάπη και ευλογίες, είθε ο Θεός να σας δώσει τη δύναμη να είστε παιδί και δημιουργός όμορφων πραγμάτων!

Η μουσική ως δύναμη για το καλό, Σύντομα
Posted on Thursday, March 03, 2022
Published 27/12/22
Sunday, April 10, 2022

Στέφος
Μετάφραση από Χρύσα

EkklisiaNeaSilata.com
Copyright 2021-2022